Ολυμπιακός: «Άλλο ένα παιχνίδι που κρατάμε το μηδέν, άλλη μια νίκη!» (pic)

Ολυμπιακός: «Άλλο ένα παιχνίδι που κρατάμε το μηδέν, άλλη μια νίκη!» (pic)

Για έναν ακόμη αγώνα ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν και δεν δέχθηκε γκολ, χάρη στον «Κέρβερο» της εστίας, Ζοσέ Σα!

Ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμη ντέρμπι, σε ένα ακόμη παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα, βγήκε θριαμβευτής και το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, τα λέει όλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλό τους να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι από το Φάληρο (παρά μόνο όσο το ματς ήταν 1-0) και πήραν εύκολα τη νίκη. Πλέον, στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (28/6, 21:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με νίκη θα στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας για 45η φορά στην ιστορία τους.

Σημαντικότατο ρόλο σε αυτή την εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού έχει παίξει η αμυντική λειτουργία της ομάδας και ο «Κέρβερος» της εστίας, Ζοσέ Σα. Σε 29 αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δεχθεί μόλις 10 γκολ και φυσικά η «ερυθρόλευκη» άμυνα είναι με διαφορά η καλύτερη της φετινής Super League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση με τον Σα να απεικονίζεται και έχοντας ως λεζάντα το εξής: «Άλλο ένα παιχνίδι που κρατάμε το μηδέν, άλλη μια νίκη! Πάμε Θρύλε!» Για να κατακτήσεις τίτλους χρειάζεσαι προπαντώς άμυνα και ο Ολυμπιακός διαθέτει μία τρομερή πεντάδα στα μετόπισθεν. Λογικό και επόμενο λοιπόν να τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος.

Δείτε την ανάρτηση των «ερυθρόλευκων»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ