Ολυμπιακός: Το βίντεο του εντυπωσιακού γκολ του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Το βίντεο του εντυπωσιακού γκολ του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γίνεται θέμα σε διεθνή ΜΜΕ για εξαιρετικούς λόγους. Το γκολ του Ελ Αραμπί με τις 22 πάσες σε 66,92 δευτερόλεπτα και το tweet της ΠΑΕ με το βίντεο.

Ένα γκολ… ποίημα, από εκείνα που βλέπουμε και θαυμάζουμε σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ένα γκολ που πλέον γίνεται θέμα σε μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο τέρμα του απέναντι στον Παναθηναϊκό άλλαξε 22 παίκτες μέσα σε 66,92 δευτερόλεπτα. Με την μπάλα να περνάει από τα πόδια όλων των παικτών, να καταλήγει στον Ελ Αραμπί και να πηγαίνει στα δίχτυα του Διούδη.

Μία συνεργασία-λουκούμι των 11 παικτών, η οποία έφερε το 2ο γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε μία μονάχα φάση συνεργάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αντάλλαξαν 22 πάσες και όλα αυτά έγιναν μόλις σε 66,92 δευτερόλεπτα. Και χωρίς να αγγίξει στο μεσοδιάστημα την μπάλα κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μιλάμε για μία «μαγική» φάση, η οποία έγινε θέμα ακόμη και στην «Α’ Bola», κορυφαίο Μέσο της χώρας του Μαρτίνς, της Πορτογαλίας. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναρτά σήμερα το βίντεο στο twitter. Ένα βίντεο το οποίο δείχνει από την αρχή τη φάση και το πλάγιο που εκτέλεσαν οι «ερυθρόλευκοι», έως το εκπληκτικό τελείωμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Δείτε την ανάρτηση και το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ