Παράγοντας της Ντεν Χάαγκ στέλνει τον Εμπουεχί στον Ολυμπιακό

Παράγοντας της Ντεν Χάαγκ στέλνει τον Εμπουεχί στον Ολυμπιακό

To10.gr αποκαλύπτει τι ισχύει με τον 22χρονο διεθνή Νιγηριανό δεξιός μπακ, που μένει ελεύθερος και αποτελεί μήλον της έριδος για πλήθος ευρωπαϊκών ομάδων.

Με καθυστέρηση λίγων εβδομάδων ανακάλυψαν οι Ολλανδοί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ταϊρόν Εμπουεχί. Ο 22χρονος (16/12/1995) Νιγηριανός δεξιός μπακ αποτελούσε μία από τις επιλογές των Πειραιωτών για το δεξιό άκρο της άμυνάς τους. Ωστόσο, ο σύλλογος επέλεξε να προχωρήσει στην αγορά του Ιγκόρ Σίλβα, για τον οποίο επίσης υπήρχε θετική εισήγηση από το τμήμα σκάουτινγκ.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της Ντεν Χάαγκ, Τζέφρι Φαν Ας, ο Εμπουεχί δεν σταμάτησε να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα αποτελεί και σόχο κι άλλον σημαντικών ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οπως ανέφερε ο Ολλανδός παράγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ad.nl»: «Ακόμη νομίζω ότι θα μείνει. Διαβάζω κι εγώ ότι μεγάλοι σύλλογοι όπως η Μπενφίκα, ο Ολυμπιακός, η Νόριτς και η Αντερλεχτ τον θέλουν. Μπορείς να δεις ότι ασχολείται με αυτό. Είναι επίσης δύσκολο και για τον ατζέντη του. Τι του συστήνει; Εγώ λέω ότι χρειάζεται την Ντεν Χάαγκ για να πάει στο Μουντιάλ με την εθνικη Νιγηρίας. Νομίζω ότι θα είναι σοφό για τον ίδιο να μείνει μαζί μας. Ελπίζω ότι θα τον πουλήσουμε μια μέρα και ότι θα πάει στο Μουντιάλ και θα παίξει καλά. Ή ότι θα τον πουλήσουμε σε μία μεγάλη ομάδα και θα μείνει μαζί μνας ως δανεικός, κάτι που επίσης θα μπορούσε να είναι μία λύση».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εμπουεχί μένει ελεύθερος τον Ιούνιο ήδη πλήθος ευρωπαϊκών ομάδων τον πολιορκεί για να πάρει από τώρα την υπογραφή του. Με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record» να αναφέρει ότι η Μπενφίκα έχει ήδη προγραμματίσει ραντεβού με τον ατζέντη του. Για να τον δελεάσει με την προσφορά της.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εμπουεχί, αν και είναι κατά κανόνα δεξιός μπακ, μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάρλεμ της Ολλανδίας, επέλεξε τη Νιγηριανή υπηκοότητα και έχει κάνει ήδη το ντεμπύτο του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Με τη φανέλα της Ντεν Χάαγκ έχει συνολικά 71 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΪΡΟΝ ΕΜΠΟΥΕΧΙ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ