Συλλυπητήρια από Σουπερλιγκ και Ατρομήτο για Αλέφαντο

Συλλυπητήρια από Σουπερλιγκ και Ατρομήτο για Αλέφαντο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, εξέδωσαν οι Σουπερλιγκ και ΠΑΕ Ατρόμητος.

Το ΔΣ της Σούπερλιγκ και η ΠΑΕ Ατρόμητος, μέσω ανακοίνωσης, έστειλαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης (23/06). Μάλιστα, τον χαρακτήρισαν ως μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ έχει αφήσει το στίγμα του με την δουλειά που έκανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της Σούπερλιγκ:

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του».

Ενώ από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ατρόμητο ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού υπήρξε προπονητής 28 ομάδων στην καριέρα του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ