ΑΕΚ: Με Μπακάκη η αποστολή για την ρεβάνς με τον Άρη

ΑΕΚ: Με Μπακάκη η αποστολή για την ρεβάνς με τον Άρη

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για τον ημιτελικό με τον Άρη, με τον Μιχάλη Μπακάκη να φωνάζει παρών!

Ο Μιχάλης Μπακάκης φώναξε… παρών για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη!

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (24/6) επαναληπτικό με τους «κίτρινους» στο Βικελίδης, με τον Μάσιμο Καρέρα να… χαμογελάει. Ο Μιχάλης Μπακάκης  έδωσε μια μικρή… μάχη με τον χρόνο, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον πολύ κρίσιμο ημιτελικό με τον Άρη. Ο Έλληνας αμυντικός συμμετείχε κανονικά στην σημερινή (23/6) προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» και θα ταξιδεύσει στην Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με την Ένωση να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την εξασφάλιση της 5ης συνεχόμενης παρουσίας της, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην σημερινή (23/6) προπόνηση του «Δικεφάλου», ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, μένοντας φυσικά και πάλι εκτός αποστολής.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Άρη βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον 2ο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη #arisaek #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #greekcup #semi_final

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ