Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Μιγέλ Τράουκο, παίζει… άμυνα για τον Γιαννούλη (vids)

Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Μιγέλ Τράουκο, παίζει… άμυνα για τον Γιαννούλη (vids)

Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τους Γάλλους εκτός από χρήματα να προσφέρουν και τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μιγέλ Τράουκο – Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τις επαφές των δύο ομάδων.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Το όνομα που θα «παίξει» περισσότερο από όλα τα άλλα στα μεταγραφικά σενάρια του φετινού καλοκαιριού.

Ο διεθνής μπακ επέστρεψε πέρσι από τον Ατρόμητο και κατάφερε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τον Δικέφαλο του Βορρά. Μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τράβηξε πάνω όλα τα βλέμματα, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Μία από αυτές είναι η Σεντ Ετιέν. Η γαλλική ομάδα μάλιστα έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο μπακ και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι επαφές των δύο συλλόγων είναι σε προχωρημένο επίπεδο, με τους Στεφανουά εκτός από χρήματα να προσφέρουν στον Δικέφαλο ως αντάλλαγμα και τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μιγέλ Τράουκο.

Η γαλλική ομάδα συμπεριλαμβάνει στο πακέτο για ενδεχόμενη συμφωνία και τον διεθνή μπακ, τον οποίο είχε αποκτήσει πέρσι από την Φλαμένγκο έναντι 1 εκατ. ευρώ. Ενας από τους καλύτερους παίκτες στο Copa America του 2019. Ο Τράουκο ήταν από τα βασικά του Περού και μάλιστα αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του, βοηθώντας τα μέγιστα να φτάσει ως τον τελικό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έγινε αλλαγή ούτε σε ένα παιχνίδι, καταγράφοντας συνολικά 480 λεπτά συμμετοχής.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν την περίπτωσή του και είναι θετικοί στον ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν ως αντάλλαγμα για την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη, αφού αμέσως θα έχουν βρει τον αντικαταστάτη του 24χρονου μπακ και μάλιστα στο πρόσωπο ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή. Οι δύο ομάδες όμως απέχουν πολύ από τη συμφωνία, με την Σεντ Ετιέν να μην καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος του Βορρά αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 9 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Μιγέλ Τράουκο, ενώ η πρόταση της γαλλικής ομάδας δεν ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, μαζί με την παραχώρηση του Περουβιανού μπακ.

Οι επαφές των δύο ομάδων συνεχίζονται και απομένει να φανεί πλέον εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή και αν θα καταφέρει η Σεντ Ετιέν να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη, που αρέσει πολύ στους Ασπρόμαυρους.

Ο Μιγέλ Τράουκο φέτος, στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 1882 λεπτά. Μάλιστα, εκτός από αριστερός μπακ σε ορισμένα παιχνίδια έπαιξε και ως αριστερό εξτρέμ. Εκτός από την Σεντ Ετιέν και την Φλαμένγκο, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ουνιβερσιτάριο της πατρίδας του, αλλά και στις Ουνιόν Κομέρσιο και Ουνιόν Ταραπότο. Συνολικά, στην καριέρα του έχει παίξει σε 266 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 31 ασίστ. Όπως προαναφέραμε είναι διεθνής και μάλιστα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της εθνικής του ομάδα, έχοντας καταγράψει 50 συμμετοχές.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ