«H Σέλτικ θα μπορούσε να δώσει 8 εκατ. ευρώ για Μπάρκα»

«H Σέλτικ θα μπορούσε να δώσει 8 εκατ. ευρώ για Μπάρκα»

Δημοσίευμα από τη Σκωτία αναφέρει ότι η Σέλτικ θα μπορούσε να προσφέρει στην ΑΕΚ ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.

Η Σέλτικ μέσα στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην έχει βασικό τερματοφύλακα.

Οι Σκωτσέζοι όλα δείχνουν πως δεν θα κρατήσουν τον 32χρονο Φρέιζερ Φόρστερ, καθώς αγωνίζεται δανεικός από τη Σαουθάμπτον και η αγγλική ομάδα θέλει περίπου 11 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει.

Η Σέλτικ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό και για αυτό τον λόγο κινείται στην αγορά για βασικό γκολκίπερ. Ο Μπάρκας είναι μια από τις πρώτες της επιλογές σύμφωνα με δημοσιεύματα και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα όπως αναφέρουν στη Σκωτία η Σέλτικ είναι ικανή να δώσει στην ΑΕΚ ακόμα και τα 8 εκατ. ευρώ που αξιώνει για να παραχωρήσει τον Έλληνα κίπερ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The celticbhoys: «H Σέλτικ θα μπορούσε να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπάρκα. Και με αυτά τα λεφτά, σίγουρα, η ΑΕΚ θα ήταν πρόθυμη να τον παραχωρήσει, καθώς αυτό το καλοκαίρι η Ένωση στοχεύει σε μια μεγάλη, τουλάχιστον, πώληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ