«Πάει για Εντουάρντο ο Ολυμπιακός» (vid)

«Πάει για Εντουάρντο ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Εντουάρντο της Σπόρτινγκ φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η O' Jogo.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες έχει συνδέσει το όνομα του αρκετά με την περίπτωση του Εντουάρντο. Οι ερυθρόλευκοι ουκ ολίγες φορές έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο μέσο της Σπόρτινγκ, ενώ δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του.

Σήμερα, το όνομα του Εντουάρντο επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο, με την πορτογαλική εφημερίδα O’ Jogo να τονίζει στο πρωτοσέλιδο της ότι οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως γίνεται αναφορά και στον Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι ο παίκτης αποτελεί προτεραιότητα του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει της νέα σεζόν. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ θέλει τουλάχιστον 3 εκατ ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ αναμένονται να υπάρξουν επαφές την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο Εντουάρντο συνολικά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, τις 11 εκ των οποίων ως βασικός, με τη Σπόρτινγκ να επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ