Ο Τουρπέν σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Τουρπέν σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ όρισε ξένους διαιτητές από την Elite κατηγορία στα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον Τουρπέν να σφυρίζει στο ΟΑΚΑ και τον Τσβάιερ στο Άρης - ΠΑΟΚ.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ορίζοντας για πρώτη φορά ξένους ρέφερι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μετά τους δυο ημιτελικούς του Κυπέλλου λοιπόν όπου επιλέχθηκαν διαιτητές από την elite κατηγορία, το ίδιο συνέβη και ενόψει της 4ης αγωνιστικής.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε να διευθύνει ο Κλεμόν Τουρπέν, ο οποίος ήταν και ο άρχων της αναμέτρησης των ερυθρόλευκων με τη Γουλβς στο πρώτο ματς για τους «16» του Europa League (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι Νικολά Ντανός, Κιρίλ Γριγκόρε, 4ος ο Βαγγέλης Μανούχος και στο VAR οι Ζερόμ Μπρισάρ, Γουίλι Ντελαζό.

Φέτος ο Γάλλος ήταν σε τέσσερα ματς των ομίλων του Champions League τα οποία ήταν το Άγιαξ-Βαλένθια 0-1, το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ 3-1, το Σάλτσμπουργκ-Νάπολι 2-3 και το Τότεναμ-Μπάγερν 2-7. Επίσης ήταν διαιτητής στο Euro 2016, το Μουντιάλ του 2018, αλλά και τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όσον αφορά το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ (28/06, 19:15) στο Κλεάνθης Βικελίδης θα διευθύνει ο Γερμανός, Φέλιξ Τσβαίερ, ο οποίος την περυσινή σεζόν είχε σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο Τσβάιερ θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Θόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Αχμίλερ. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, 4ος ορίστηκε ο Τζήλος Αθανάσιος ενώ VAR και AVAR θα είναι οι Σάσα Στέγκεμαν και Μπουξμπάουμ Ράινχαρντ.

Τέλος στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο ορίστηκε ο Καραντώνης, με βοηθούς της Κουρομπύλια και τον Καραγκιζόπουλο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τσαμούρης. Στο VAR θα είναι οι Σκουλάς και Πάτρας.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 27/6

19:15 Πανιώνιος-Ξάνθη: Κομίνης (Μπαλτάς, Κόλλις, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Φωτιάς, Παπαδάκης)
21:30 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Καραντώνης (Κουρομπύλια, Καραγκιζόπουλος, 4ος Τσαμούρης, VAR: Σκουλάς, Πάτρας)

Κυριακή 28/6

19:15 Άρης-ΠΑΟΚ: Τσβάιερ (Σίφνερ, Αχμίλερ, 4ος Τσήλος, VAR: Στέγκεμαν, Μπούξμπαουμ)
19:30 Παναιτωλικός-Αστέρς Τρίπολης: Τσαγκαράκης (Νικολακάκης, Αϊνάλης, 4ος Μαλούτας, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)
21:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Τουρπέν (Ντανός, Γκριγκόρε, 4ος Μανούχος, VAR: Μπρισάρ, Ντελαζό)

Δευτέρα 29/6

19:30 Βόλος-Λαμία: Κατσικογιάννης (Πάγκαλος, Καλαμπόκης, 4ος Βρέσκας, VAR: Σέζος, Σαμοΐλης)
20:00 Ατρόμητος-Λάρισα: Βάτσιος (Μ.Δημόπουλος, Φίλος, 4ος Τζοβάρας, VAR: Κοτσάνης, Μεϊντάνας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ