Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Λιβάγια

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια διανύει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, οδηγεί την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και στην Ιταλία τον αποθεώνουν για τη βελτίωση του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση επί του Άρη με το ισόπαλο 2-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε και τα δυο γκολ της Ένωσης απέναντι στους κίτρινους πραγματοποιώντας ακόμα μια ηγετική εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως γίνεται όλο και καλύτερος στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως έγινε και ειδική αναφορά στην Ιταλία για τα πεπραγμένα του Λιβάγια με αφορμή τα δυο γκολ που πέτυχε στον χθεσινό ημιτελικό, με το «tuttomercato.web» να αποθεώνει τον στράικερ της Ένωσης και να αναφέρεται στις προσωπικές του επιδόσεις, τονίζοντας πως «στην κιτρινόμαυρη ακτή βρήκε ηρεμία και καταξίωση».

«Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά του Μάρκο Λιβάγια στην Αθήνα, σε αυτή την δική του «κιτρινόμαυρη» ακτή, βρήκε αυτή την ηρεμία και καταξίωση που στις προηγούμενες εμπειρίες του δεν είχε βρει ποτέ. Μετά από 10 γκολ στην πρώτη σεζόν (σε 42 εμφανίσεις) ο Κροάτης είχε φτάσει σε 12 γκολ σε 38 παιχνίδια.

Απόψε ήταν το αποφασιστικό στήριγμα της ΑΕΚ στον ημιτελικό του ελληνικού κυπέλλου εναντίον του Άρη Θεσσαλονίκης και ο Λιβάγια έφτασε τα 14 γκολ σε 34 εμφανίσεις και τώρα στοχεύει να βελτιωθεί και ίσως ακόμη και να καταφέρει να πετύχει δηλαδή «διπλούς αριθμούς και στο πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής είναι στα οκτώ τέρματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ