ΠΑΟΚ: Ξεκινούν νέες συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ για Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Ξεκινούν νέες συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να αρχίζει και πάλι διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ για την αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς και η παραμονή του ή όχι στον ΠΑΟΚ έχει γίνει και πάλι αντικείμενο συζήτησης στην Πορτογαλία, με τη Σπόρτινγκ να φέρεται να έχει ξεκινήσει από νέα βάση τις συζητήσεις της με τον Δικέφαλο του βορρά.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κροάτη μέσο για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και αυτό δεν αλλάζει, παρά το πρόβλημα υγείας που προέκυψε για τον παίκτη.

Όμως, οι επαφές με τη Σπόρτινγκ έχουν ξεκινήσει από την αρχή, διότι η ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο δανεισμού έχει πάψει πλέον να έχει ισχύ. Τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να διαπραγματευτούν τους όρους για την πώληση του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ και οι επαφές με την πλευρά του Δικεφάλου γίνονται σε καλό κλίμα, χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει συμφωνία.

«Στη Σπόρτινγκ δεν πρέπει να περιμένουν την επιστροφή του Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ, που έχει προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα και η ελληνική ομάδα έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για να προχωρήσει στην απόκτηση του, ωστόσο δεν έχει υπάρχει ακόμα συμφωνία», γράφουν οι Πορτογάλοι δείχνοντας μια παράμετρο στο θέμα του Κροάτη, που είναι περισσότερο περίπλοκο με το πρόβλημα υγείας που προέκυψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ