ΑΕΚ: Ατομικό ο Γαλανόπουλος, θεραπεία για Λόπες, Μπακάκη

ΑΕΚ: Ατομικό ο Γαλανόπουλος, θεραπεία για Λόπες, Μπακάκη

Θεραπεία έκαναν οι Έλντερ Λόπες και Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Το πρωί της Πέμπτης, το πρόγραμμα της ΑΕΚ είχε προπόνηση, λίγες ώρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες. Επιπλέον, όσοι έπαιξαν στον χθεσινό ημιτελικό της Ένωσης κόντρα στον Άρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Λόπες πρόκειται να υποβληθεί, εντός της ημέρας, σε μαγνητική, προκειμένου να μάθει το μέγεθος του τραυματισμού του. Αρκετά πιθανό, όμως, είναι να μην προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (28/06, 21:30) με τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπακάκη. Βέβαια, ακόμα δεν είναι κάτι εντελώς σίγουρο, καθώς οι τελικές εκτιμήσεις αναμένονται το πρωί της Παρασκευής (26/06).

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης (24/06), στο «Κλ. Βικελίδης», ακολούθησαν σε κανονικούς ρυθμούς το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (26/06, 19:30) ως προετοιμασία για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Πριν την έναρξη, όμως, όλα τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» επιτελείου θα υποβληθούν στις εβδομαδιαίες εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ