Ομάρ: «Αήττητοι στο πρωτάθλημα, στον τελικό του Κυπέλλου και στους 16 του Europa» (pic)

Ομάρ: «Αήττητοι στο πρωτάθλημα, στον τελικό του Κυπέλλου και στους 16 του Europa» (pic)

Ο Νορβηγός μπακ έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολοταχώς για την κατάκτηση του νταμπλ οδεύει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν «καπαρώσει» το πρωτάθλημα και να βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες χθες το βράδυ επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΟΚ και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Μια σπουδαία νίκη – πρόκριση, την οποία πανηγύρισαν με την ψυχή τους στο μεγάλο λιμάνι. Ενας από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού αγώνα ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ, ο οποίος φέτος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Την Πέμπτη ο Σκανδιναβός αμυντικός έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία των Πειραιωτών.

Ο έμπειρος άσος στο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρθηκε στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά και στους 16 του Europa.

Συγκεκριμένα, ο Ομάρ έβαλε μια φωτογραφία του από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σχετικά με τη χθεσινή βραδιά. Είναι μια περίεργη σεζόν, αλλά πλέον είμαστε εδώ. Αήττητοι στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου. Τον Αύγουστο έχουμε και το Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ