Παναθηναϊκός: Αρνήθηκαν την ανανέωση για λίγες μέρες Ινσούα και Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκαν την ανανέωση για λίγες μέρες Ινσούα και Γιόχανσον

Ο Εμάνουελ Ινσούα και ο Ματίας Γιόχανσον ενημέρωσαν την Πέμπτη τον Τσάβι Ρόκα πως δε θα επεκτείνουν το συμβόλαιό τους και ως εκ τούτου μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα αποτελέσουν παρελθόν.

Μένει ακόμα πιο… γυμνός ο Παναθηναϊκός για το υπόλοιπο των πλέι οφ. Μένει χωρίς λύσεις ο Δώνης για την τελική ευθεία. Και πληρώνει τον τραγικό προγραμματισμό που είχε με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονταν στις 30 Ιουνίου.

Τόσο ο Εμανουέλ Ινσούα, όσο και ο Ματίας Γιόχανσον δέχτηκαν μόλις πριν από λίγες μέρες πρόταση από τον Τσάβι Ρόκα για να μείνουν είκοσι μέρες παραπάνω στο Κορωπί και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό έως το φινάλε.

Ωστόσο και οι δύο ενημέρωσαν σήμερα στο Κορωπί τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πως η απόφασή τους είναι να μη συνεχίσουν στον σύλλογο από την 1η Ιουλίου και έπειτα. Μια απόφαση οριστική, που τους φέρνει εκτός Παναθηναϊκού κάπως… άδοξα, έπειτα από τόσα χρόνια στην ομάδα.

Ο Δώνης δε θα έχει πλέον κλασικό δεξί μπακ για το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ στα αριστερά θα υπάρχουν οι Χατζηθεοδωρίδης και Ζαγαρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ