Το «τσεκάρισμα» της ΑΕΚ στον Νάνι και οι δυσκολίες

Το «τσεκάρισμα» της ΑΕΚ στον Νάνι και οι δυσκολίες

Τα δεδομένα για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο Αργεντινό στόπερ που μένει ελεύθερος από τη Ρόμα.

Όπως έχουμε σημειώσει όλες αυτές τις μέρες, η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει έναν παίκτη να δώσει ποιότητα στην αμυντική της γραμμή και να «θωρακίσει» με αυτόν τα μετόπισθέν της, μετά την αποχώρηση του Ογκνιέν Βράνιες.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από την ΑΕΚ και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι εκείνη του Ματίας Νάνι! Ο 22χρονος αμυντικός που ανήκει στη Ρόμα και μένει ελεύθερος απασχολεί την Ένωση, που παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις. Η ΑΕΚ συλλέγει πληροφορίες για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ που προτάθηκε πρόσφατα και έχει πάρει πολύ ενθαρρυντικά reports όμως στην υπόθεση υπάρχει ακόμη μέλλον. Ως γνωστόν η ΑΕΚ έχει άριστη σχέση με Ρόμα ξεκινώντας από την υπόθεση Πόνσε όπου η ΑΕΚ εκτόξευσε την αξία του και βοήθησε την Ιταλική ομάδα να τον πουλήσει με πολύ καλούς όρους και εν συνεχεία οι Ρωμαίοι ανταπέδωσαν με σημαντικές διευκολύνσεις στην υπόθεση Βέρντε.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ με ύψος 1.89 μ. ανήκει στη Ρόμα, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και φέτος είχε δοθεί δανεικός στην Σεντράλ Κόρδοβα (19 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα Αργεντινής). Πρόκειται για παίκτη που ανήκει στους Ρωμαίους από το 2017 και οι οποίοι τον έχουν δώσει δανεικό κατά σειρά σε Τεμπερλέι, Μπελγράνο και Σεντράλ Κόρδοβα. Επιπλέον ο Νάνι έχει και δυο συμμετοχές με την U20 της Εθνικής Αργεντινής.

Η ΑΕΚ έχει στην ατζέντα της τον Νάνι και ψάχνει τα δεδομένα. Εκείνο που πρέπει να τονιστεί πάντως είναι πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Για τον Νάνι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του Καμπιονάτο, με την Κάλιαρι να εμφανίζεται «ζεστή» για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ