Ξάνθη: Με Κάστρο απέναντι στον Πανιώνιο

Ξάνθη: Με Κάστρο απέναντι στον Πανιώνιο

Ο Ματίας Κάστρο εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο και τέθηκε στη διάθεση του Καραγεωργίου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η Ξάνθη χθες το βράδυ επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου με 1-0 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στα πλέι άουτ.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Καραγεωργίου έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην 12η θέση, αφήνοντας στην 13η τον Παναιτωλικό με 21. Στην τελευταία θέση είναι με 18 πόντους ο Πανιώνιος, τον οποίο μάλιστα θα αντιμετωπίσει η Ξάνθη το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας, με τον Νίκο Καραγεωργίου και τους παίκτες του να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους.

Το διάστημα μεταξύ των αγώνων που υπάρχει αυτή την εβδομάδα με τις αυξημένες υποχρεώσεις, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να δουλέψει όπως θέλει η Ξανθιώτικη ομάδα, η οποία μετά την προπόνηση της Παρασκευής θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή ο Ματίας Κάστρο που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Διαιτητής του αγώνα στη Ν. Σμύρνη ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με α’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Κόλλια (ΕΠΣ Ηπείρου), 4ο διαιτητή τον Στέφανο Κουμπαράκη (ΕΠΣ Θράκης), διαιτητή VAR τον Βασίλη Φωτιά (ΕΠΣ Πέλλας) και διαιτητή AVAR τον Μιχαήλ Παπαδάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ