Λαμία: Παρουσίασε στους παίκτες τον Πετράκη ο Παπαϊωάννου

Λαμία: Παρουσίασε στους παίκτες τον Πετράκη ο Παπαϊωάννου

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας πριν την προπόνηση παρουσίασε στους παίκτες τον Γιώργο Πετράκη.

Την πρόσληψη του Γιώργου Πετράκη ανακοίνωσε την Πέμπτη η Λαμία, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να παρουσιάζει στους παίκτες τον νεαρό τεχνικό.

Ο 32χρονος προπονητής γνώρισε τους παίκτες του και τους προπόνησε για πρώτη φορά, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (29/6) θα κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας, όταν η Λαμία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Βόλο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς ο Γιώργος Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του τον Αραβίδη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του, ενώ αντίθετα οι Μπιανκόνι, Τιρόνε και Καραμάνος έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Πετράκης αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, αφού οι εμφανίσεις της Λαμίας μέχρι τώρα στα πλέι άουτ δεν ήταν καθόλου καλές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ακης Μάντζιος.

Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του και να δει ποιους θα κρατήσει στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ