Κολοβός: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι – Είμαι εδώ, είμαι καλά»

Κολοβός: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι – Είμαι εδώ, είμαι καλά»

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για τη δύσκολη σεζόν που είχε, το... πείσμα για τη συνέχεια και ξεκαθάρισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Ο Δημήτρης Κολοβός είχε μία δύσκολη σεζόν. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, είδε τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο και την εξέδρα, αλλά δηλώνει πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και πως νιώθει καλά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κολοβός στη NOVA:

Για την εκκίνηση των πλέι οφ και το ντέρμπι της Κυριακής: Το ότι δεν κυνηγάμε κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να χάνουμε εύκολα, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι από μόνο του έχει κάτι, σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε φάνηκε και από το αποτέλεσμα γιατί καμιά φορά δεν σου πηγαίνουν κάποια πράγματα καλά. Είναι η δουλειά μας και πρέπει να δίνουμε το 100% είτε είμαστε καλά είτε όχι.

Αν τους έχουν επηρεάσει όλα αυτά που συμβαίνουν: Δεν είναι εύκολο, νομίζω πως πρέπει να το διαχειριστούμε από την στιγμή που συμβαίνει, δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια ότι γίνεται αυτό. Αυτή τη στιγμή συμβαίνει, ξέραμε ότι θα συμβεί και νομ΄ζιω πως η ομάδα οι παίκτες που θα μείνουμε, οι παίκτες θα φύγουν, οι παίκτες που θα έρθουν να το διαχειριστούμε κατάλληλα. Υπάρχουν άλλα 7 παιχνίδια και νομίζω πως δεν είναι καλό και για την ιστορία του συλλόγου, για το σύλλογο και για το καθένα προσωπικά να συνεχιστεί αυτό όλες τις αγωνιστικές.

Για τις αποχωρήσεις για όσους θα μείνουν: Νομίζω πως ναι εμένα είναι η 1η μου χρονιά στην ομάδα υπάρχει άλλο δέσιμο οπότε δεν είναι κάτι εύκολο να αποχωριστείς τα παιδιά που είστε οικογένεια.  Γιατί και εγώ που ήρθα στην ομάδα ένιωσα έτσι αλλά νομίζω πως τώρα τα παιδιά που θα μείνουν ξέρουν ότι θα πάρουν τις ευκαιρίες να αποδείξουν και για τον νέο προπονητή αλλά και για όλα. Για αυτούς που φεύγουν θα κάνουν τις διακοπές τους μέχρι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Για τον OΦΗ: Περιμένω ότι θα βγάλουμε αντίδραση πρώτα απ’ όλα και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτερα από ότι στα 2 τελευταία ματς νομίζω αυτός είναι ο στόχος να πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς γιατί ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αυτό πρέπει να κοιτάει.

Για την φετινή του πορεία: Σίγουρα δεν ξεκίνησα καλά. Δεν έχω να αποδείξω κάτι ουσιαστικά θέλω να είμαι αυτός που είμαι, αυτός που πρέπει να είμαι.

Αν αυτό τον έχει κάνει να πεισμώσει: Εννοείται ποιος ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι είναι καλό να κάθεται στον πάγκο η να μην παίζει η να είναι εκτός αποστολής. Από μικρός στον Πανιώνιο έπαιζα συνέχεια και τώρα δεν είναι κάτι που μου αρέσει αλλά το παν για μένα είναι να δίνεις το 100% και όποτε σου δίνεται η ευκαιρία να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι καλά. Εγώ νομίζω ότι από τα 2 ματς που αγωνίστηκα αρχίζω να νιώθω καλά. Τώρα είναι στο χέρι του προπονητή να πάρει τις αποφάσεις εγώ είμαι εδώ, είμαι καλά και στην καραντίνα δούλεψα πολύ και το γόνατο μου για μην έχω θέμα οπότε είμαι μία χαρά και έτοιμος να παίξω.

Που και πως θα πανηγυρίσεις  το πρώτο σου γκολ: Δεν ξέρω πως θα το πανηγυρίσω είναι η αλήθεια μπορεί να κάνω κάτι απότομο, κάτι τέτοιο το θέμα είναι ότι το μυαλό μου θα ναι εκεί στην κόρη μου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ