Η αποστολή της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη

Η αποστολή της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη

Οι Ακρίτες ανακοίνωσαν την αποστολή τους ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου (27/6) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στη συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας με τον Νίκο Καραγεωργίου να έχει στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τον Ματίας Κάστρο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το δελτίο Τύπου της ακριτικής ομάδας αναφέρει:

«Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η νέα μικρής διάρκειας προετοιμασία της Xanthi FC που το Σάββατο (19:15) θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη για την 4η αγωνιστική των play out της Superleague 1.

Η Ξανθιώτικη ομάδα στις τελευταίες της ασκήσεις στο προπονητήριό της, έριξε βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα. Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου είναι οι παρακάτω:

Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ