Ατομικό για Λόπες και Μπακάκη στην ΑΕΚ, «τρέχουν» για Τούμπα (pics)

Ατομικό για Λόπες και Μπακάκη στην ΑΕΚ, «τρέχουν» για Τούμπα (pics)

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινώντας την προετοιμασία της για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός από αυτό το ματς θα είναι οι Λόπες και Μπακάκης που ακολούθησαν ατομικό και «τρέχουν» για ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (28/6, 21:30). Άπαντες προπονήθηκαν κανονικά πλην του Λόπες που αν και ο απεικονιστικός έλεγχος ήταν καθαρός, είχε κάποιες ενοχλήσεις κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά και των Μπακάκη και Γαλανόπουλου που επίσης προπονήθηκαν μόνοι τους.

Λόπες και Μπακάκης θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Πριν από την έναρξη της, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο εβδομαδιαίο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19.

Ο Έλντερ Λόπες υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάποια κάκωση, ωστόσο καθώς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ