Καρέρα: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον φοβόμαστε»

Καρέρα: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον φοβόμαστε»

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του δε φοβάται τους «ερυθρόλευκους».

Την Κυριακή (28/6) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των playoffs, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει σε τροχιά Champions League. Ο κόουτς της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, ενώ αποθέωσε και τον κόουτς της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Καρέρα ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν φοβάται τους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και στην… χιτσκοχική πρόκριση επί του Άρη.

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό: «Εχουμε φτάσει στον πρώτο στόχο και είναι ο 5ος σερί τελικός. Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε, δεν σημαίνει τίποτα. Ο κυρίως στόχος της χρονιάς, είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το πως έζησε τα τελευταία λεπτά: «Κάναμε καλό παιχνίδι, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Με το 2-0 αλλάξαμε τρόπο σκέψης και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Ήταν δύσκολος αγώνας».

Για το αν η ΑΕΚ βάζει δύσκολα στον εαυτό της: «Εμείς πάντα κάνουμε τη δουλειά μας. Το σημαντικό είναι να έχουμε ευκαιρίες».

Για το αν πίστευε στο γκολ στο ματς με τον Άρη: «Ο στόχος μας ήταν ούτως ή άλλως να βάλουμε ένα γκολ και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το πιστεύαμε. Τα παιδιά βάλανε την καρδιά τους, τον χαρακτήρα τους».

Για το αν είναι μια προσωπική επιτυχία για τον Καρέρα: « Οχι. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Αν δεν κερδίσουμε στον τελικό, δεν έχει σημασία».

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Θα είναι και αυτός ένας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά και στην φυσική κατάσταση και στην πνευματική».

Για τις απουσίες: «Ολα στο μυαλό είναι. Αν το μυαλό είναι σε καλή κατάσταση και κάθε παίκτης θα είναι καλά. Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι στα απανωτά παιχνίδια».

Για το αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Ειναι μια καλή ομάδα, έχουμε σίγουρα σεβασμό, αλλά ακόμα πιο σίγουρα, δεν φοβόμαστε να τον αντιμετωπίσουμε». 

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τον ευχαριστώ για αυτά τα λόγια και εγώ από τη μεριά μου, επίσης τον εκτιμώ πολύ. Εχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει σχεδόν κερδίσει το πρωτάθλημα, είναι στην Ευρώπη και τον τελικό του Κυπέλλου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ