Τι είπε ο Ομάρ για το μέλλον του

Τι είπε ο Ομάρ για το μέλλον του

Ο μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του - «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, μιλάμε με αρκετές ομάδες», ανέφερε ο ατζέντης του.

Το θέμα του Ομάρ παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πρόσφατα μάλιστα συμφώνησαν να επιμηκυνθεί το τρέχον συμβόλαιο του Νορβηγού μπακ, το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, στον τελικό του Κυπέλλου και φυσικά στο παιχνίδι του Europa League με την Γουλβς.

Ο Ομάρ, που έχει αγωνιστεί συνολικά σε 185 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού (11 γκολ, 15 ασίστ), μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του. Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στην επιμήκυνση του συμβολαίου του μέχρι τον Αύγουστο, ενώ στάθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος και τόνισε ότι είναι ανοιχτός να συζητήσει όλες τις προτάσεις.

Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στόχος του είναι να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.  «Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Εχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Εχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής μπακ, που φέτος έχει 42 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Δηλώσεις στη Νορβηγία έκανε και ο εκπρόσωπος του Ομάρ, Μίκαϊλ Ανταμπούρ, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον 28χρονο μπακ. «Είναι αλήθεια, συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Εχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός στην ομάδα του, αλλά και στην Εθνική. Εχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και είναι λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ όμως να πω παραπάνω», είπε ο ατζέντης του Ομάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ