Αποκάλυψη: Συνάντηση Καρυπίδη – Ματέο Γκαρσία στην Αθήνα – Και νέες επαφές της ΑΕΚ μέσω Μιλοβάνοβιτς

Αποκάλυψη: Συνάντηση Καρυπίδη – Ματέο Γκαρσία στην Αθήνα – Και νέες επαφές της ΑΕΚ μέσω Μιλοβάνοβιτς

Το βράδυ της Παρασκευής ο ισχυρός άνδρας του Αρη τα είπε με τον Ματέο και τον ατζέντη του και οι Κίτρινοι προχωρούν στην κατάθεση επίσημης πρότασης στον Αστέρα. Στο κυνήγι του και η ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης γίνεται Αραβας, ο Ματέο Γκαρσία περιμένει πώς και πώς να γίνει πάλι «Ελληνας». Ολοι γράφουν για τις συζητήσεις του Αργεντινού εξτρέμ με τον Αρη. Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Για τις επαφές του με τον Καρυπίδη στη συμπρωτεύουσα. Και για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του την όχι θετική εμπειρία του Βελιγραδίου. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί…

Ο Αρης κάνεις πολύ σοβαρές κινήσεις για να τον αποκτήσει. Και σε αυτό εντάσσεται η νέα συνάντηση που είχε ο Θοδωρής Καρυπίδης με τον 23χρονο παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και τον εκπρόσωπό του. Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής, σε γνωστό ξενοδοχείο τη Αθήνας, όπου κάνει διακοπές για λίγες ημέρες ο Ματέο. Και τέθηκαν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες της επιθυμητής επιστροφής του παίκτη στη χώρα μας. Και δη στον Αρη.

Οι κίτρινοι δείχνουν διατεθειμένοι να απαντήσουν άμεσα και εντυπωσιακά στην πώληση του «Φέτφα». Με τον Ματέο να είναι θετικός, κατ’ αρχήν στο να αποχωρήσει από τον Αστέρα και τη Σερβία. Και κατά δεύτερον, να επιστρέψει στην Ελλάδα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δεδομένα της υπόθεσης; Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει ενημερώσει τον Αρη και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το μίνιμουμ των απαιτήσεών της είναι να πάρει πίσω τα λεφτά που έδωσε στη Λας Πάλμας για τον παίκτη. Θέλει, δηλαδή, να πάρει πίσω το 1,5 εκατ. ευρώ που πλήρωσε. Συν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, που σύμφωνα με τους Σέρβους ξεκινάει από το 30%, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα «πέσει» αισθητά.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Αρης που ενδιαφέρεται ζεστά για τον Ματέο. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Η Ενωση, μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά και λόγω των καλών σχέσεων που έχει ο Ιλια Ιβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα, εντείνει τις επαφές της με τον σερβικό σύλλογο. Εξάλλου, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ και στον ίδιο τον Μελισσανίδη, ενώ παράλληλα έχει πάρει την έγκριση, τόσο του Ιβιτς, όσο και του Καρέρα.

Επί της ουσίας, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό σε σχέση με πέρυσι. Με δύο ομάδες να συμφωνούν με τον σύλλογο του Ματέο και τον ίδιο να καλείται να επιλέξει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ