Εξελίξεις για τον στόπερ μετά τον Ολυμπιακό

Εξελίξεις για τον στόπερ μετά τον Ολυμπιακό

«Τρέχει» το θέμα του κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ, πάντα στο «κάδρο» ο Νάνι

Από τη στιγμή που τα πράγματα με τον Ογκνιέν Βράνιες πήραν τέτοια τροπή και η πόρτα της ομάδας έκλεισε οριστικά για τον Βόσνιο άσο, η απόκτηση ενός στόπερ επιπέδου έγινε προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν τα μετόπισθεν της ομάδας για τη νέα σεζόν με έναν ποδοσφαιριστή που θα έρθει να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής.

Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα έχουν μελετήσει το προηγούμενο διάστημα αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και έχουν καταλήξει σε κάποιες ξεχωρίζουν. Μία εξ αυτών είναι και ο Ματίας Νάνι. Ο 22χρονος Αργεντινός αριστεροπόδαρος στόπερ που μένει ελεύθερος από τη Ρόμα.

Ο Νάνι συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητούν στην αγορά οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, όμως το θέμα της απόκτησής του δεν είναι απλό. Διότι μπορεί ο παίκτης να μένει ελεύθερος, όμως υπάρχει για την περίπτωσή του έντονος ανταγωνισμός. Ακόμα και από ομάδες του Καμπιονάτο, όπως η Κάλιαρι, που φέρεται να κινείται για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ κρατά το όνομα του Νάνι στο μπλοκάκι της και ψάχνει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης. Κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό της σκέλος και το ιδιοκτησιακό καθεστώς γύρω από τον παίκτη. Μιας και όπως συμβαίνει με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή, τα δικαιώματά του δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα, με εμπλοκή ατζέντηδων σε αυτά.

Βεβαίως όπως αναφέραμε παραπάνω στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών που περνούν από το «μικροσκόπιο» των επικεφαλής της. Στόχος είναι το όλο ζήτημα να προχωρήσει το συντομότερο και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μιας και την επόμενη εβδομάδα οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ