Αγγελίνας: «Οι παίκτες μας έδειξαν πάθος και ένταση»

Αγγελίνας: «Οι παίκτες μας έδειξαν πάθος και ένταση»

Ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού, Μάκης Αγγελίνας στάθηκε στο πάθος και την ένταση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο μηδέν και στην Κρήτη, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να μένει για τέταρτο ματς στα playoffs χωρίς νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στο πάθος και την ένταση των παικτών του. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας έδειξαν πάθος και ένταση για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και δεν κατάφερε ο αντίπαλος να κάνει αυτό που ξέρει και αν ήμασταν λίγο καλύτερoi στην τελική προσπάθεια θα πέρναμε τη νίκη.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδία που ολοκλήρωσαν τη σεζόν μαζί μας όπως ο Δώνης, ο Ινσούα και ο Γιόχανσον και δε θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα αλλά και όλα τα παιδιά που προσπαθούν και δίνουν τα πάντα. Εμείς κερδίσαμε έναν παίκτη σήμερα τον Θεοχάρη που ήταν πολύ καλός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ