Ένινγκ: «Δε μας απασχολεί η βαθμολογική θέση, θέλουμε τη νίκη»

Ένινγκ: «Δε μας απασχολεί η βαθμολογική θέση, θέλουμε τη νίκη»

Ο κόουτς του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους «κίτρινους» να θέλουν μόνο το τρίποντο.

Ο Άρης φιλοξενεί (28/6) τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης, με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να θέλουν μόνο το τρίποντο. Ο κόουτς του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναγνωρίζοντας την αξία του αγώνα με τους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν τους απασχολεί η βαθμολογική θέση, παρά μόνο το τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας με το ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Είναι μικρό το χρονικό περιθώριο ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Είναι λογικό όλοι να είναι καταρρακωμένοι, ωστόσο τόσο χθες όσο και σήμερα, η διάθεση μας για το παιχνίδι έχει επανέλθει».

Για τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αν δεν αναγνωρίζαμε την αξία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κάναμε λάθος. Είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είχαμε κάνει και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε».

Για τη βαθμολογική διαφορά από τον ΠΑΟΚ: «Σε όλα τα παιχνίδια των play off υπήρχε κάποια ιδιαιτερότητα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και δεν μας απασχολεί η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας».

Για την κατάσταση των παικτών: «Και εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε ταλαιπωρημένοι. Ο αντίπαλος δεν έπαιξε παράταση αλλά είχε τη διαδικασία του ταξιδιού. Δεν υπάρχει δικαιολογία σχετικά με αυτό. Είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η απουσία του κόσμου μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Αυτήν την περίοδο όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Υπάρχουν συμβόλαια που τελειώνουν στο τέλος του μήνα».

Για τους στόχους της ομάδας από εδώ και στο εξής: «Νομίζω ότι ο στόχος που πρέπει να έχουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ