ΑΕΚ: Αποδεκατισμένη, αλλά με κίνητρο να σπάσει το αήττητο

ΑΕΚ: Αποδεκατισμένη, αλλά με κίνητρο να σπάσει το αήττητο

Η... μισή ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να θέλει να σπάσει το αήττητο των «ερυθρόλευκων», αλλά και να διατηρηθεί σε τροχιά Champions League.

Μεγάλο ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει απόψε (28/6, 21:30) τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική των playoffs. Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, η… μισή λόγω απουσιών, ομάδα του Μάσιμο Καρέρα καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα και να φτάσει στο τρίποντο.

Στο ντέρμπι με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η ΑΕΚ θα εμφανιστεί αποδεκατισμένη, καθώς θα απουσιάσουν έξι βασικά στελέχη της! Ο λόγος για τους τιμωρημένους Πέτρο Μάνταλο, Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά και για τους τραυματίες Ελντερ Λόπες, Μιχάλη Μπακάκη και Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στο αριστερό του πόδι.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σπάσουν το αήττητο του Ολυμπιακού, αλλά και να διατηρηθούν σε τροχιά προκριματικών Champions League, με την Ένωση να βρίσκεται σε… συγκατοίκηση με τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση.

Στο αποψινό ματς με τους «ερυθρόλευκους», ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει ενδεκάδα… ανάγκης. Κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ θα βρεθεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας, με τους Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα να είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Παουλίνιο και Νίκλας Χουλτ θα πάρουν θέση στα άκρα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι δεν… κουνιούνται, με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Βέρντε στα δύο πλάγια. Ο Αλμπάνης θα έχει ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης θα βρίσκεται ο  Σέρχιο Αραούχο. Βέβαια, δεν αποκλείεται η πιθανότητα, ο Ιταλός τεχνικός να καταφύγει και στη λύση του 3-5-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ