Κώστας Φορτούνης: Βλέπει ΑΕΚ και… σεληνιάζεται (vids)

Κώστας Φορτούνης: Βλέπει ΑΕΚ και… σεληνιάζεται (vids)

Ο Ολυμπιακός με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ κατακτάει και μαθηματικά τον τίτλο, με τον Κώστα Φορτούνη να ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερο ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα που έχει «πληγώσει» αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες, αφού σε περίπτωση νίκης των ερυθρόλευκων στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φύγει με το διπλό από το Ολυμπιακό Στάδιο και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Ένωση, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκει ρυθμό και ανεβάζει στροφές μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, αφού έχει σιγά σιγά όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται, ενώ και ο ίδιος δείχνει πανέτοιμος να πάρει από το χέρι τον Ολυμπιακό, όπως γινόταν και πριν τον τραυματισμό του και το αποψινό ματς είναι το κατάλληλο για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Φορτούνης έχει «πληγώσει» αρκετές φορές την Ένωση και αποτελεί τον… δήμιο της με τη φανέλα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, αφού σκοράρει κατά ριπάς, όποτε βλέπει κιτρινόμαυρα. Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών έχει σκοράρει από το 2015 και μετά απέναντι στην ΑΕΚ έξι τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δυο ασίστ, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως το πρώτο του τέρμα στην Α’ Εθνική ήταν κι αυτό απέναντι στην Ένωση, το 2010, όταν φορούσε ακόμα τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Η «ρέντα» στο Καραϊσκάκη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βλέπει «κίτρινα» και «πετάει» φωτιές, όμως κυρίως στο Καραϊσκάκη έχει «τιμωρήσει» πέντε φορές την Ένωση. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει 2 φορές στο 4-0 το 2015, ενώ το 2016 είχε πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Την περασμένη σεζόν στη μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων με 4-1 στο φαληρικό γήπεδο και πάλι ο Φορτούνης είχε σκοράρει δυο φορές, σε ακόμη ένα ματς όπου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Δυο ασίστ και δυο γκολάρες στο ΟΑΚΑ

Ο Κώστας Φορτούνης στο ΟΑΚΑ επίσης έχει καταγράψει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον Μάρτιο του 2015 είχε πασάρει στον Χάρα για το ιστορικό γκολ του Αργεντινού στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ έχει ακόμα μια ασίστ στον Παναγιώτη Ταχτσίδη το 2018 στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η καλύτερη του στιγμή βέβαια κόντρα στην Ένωση όμως είναι η περσινή. Ο «Φόρτου» το 2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε πετύχει ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα απέναντι στους κιτρινόμαυρους, με τον Βασίλη Μπάρκα να μην μπορεί να αντιδράσει, με εκείνο το γκολ να είναι μάλιστα ένα από τα κορυφαία της περασμένης σεζόν. Στο ΟΑΚΑ βέβαια ο «Φόρτου» έχει σκοράρει και το πρώτο του γκολ στην Α’ Εθνική (και το μοναδικό με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης) το 2010, με ένα ασύλληπτο μακρινό σουτ στην ισοπαλία με 2-2 των δυο ομάδων.

To γκολ του Φορτούνη με τη φανέλα του Αστέρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ