Μπακούτσης: «Έχουμε τεράστιο κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μπακούτσης: «Έχουμε τεράστιο κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός χαφ του Άρη, Πέτρος Μπακούτσης μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το κίνητρο που έχει η ομάδα του.

Ο Άρης φιλοξενεί σήμερα (28/6) τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs, με τους «κίτρινους» να θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός χαφ του Άρη, Πέτρος Μπακούτσης μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για το ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους», τονίζοντας πως η ομάδα του έχει τεράστιο κίνητρο για το τρίποντο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού στο Κύπελλο: «Ηταν μία απογοήτευση, με το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είναι ντέρμπι όμως απόψε και πρέπει να δείξουμε το ανάλογο πρόσωπο. Πάμε για την νίκη».

Για τον τρόπο που αντιδρά η ομάδα: «Προσπαθούμε. Είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ηταν μία ευκαιρία για να μείνουμε στην ιστορία, αλλά κοιτάμε μπροστά».

Για το γόητρο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ματς που θέλει να παίξει κάθε παίκτης. Έχουμε τεράστιο κίνητρο, για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο τον οποίο στεναχωρήσαμε».

Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο: «Κάθε ομάδα θέλει νίκη. Δεν επηρεάζει αυτό. Ελπίζω να είμαστε εμείς».

Για το… κλειδί του αγώνα: «Πιστεύω ότι θα παίξουμε με πολύ πάθος στον αγώνα και θα πάρουμε τη νίκη εύκολα».

Για τις ευκαιρίες που δίνουν σε κάποιους παίκτες τα επόμενα ματς: «Προσωπικά τις περιμένω πως και πως, για να δείξουμε και εμείς τι αξίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ