Μπότος: «Εχουμε δείξει καλό πρόσωπο, σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό»

Μπότος: «Εχουμε δείξει καλό πρόσωπο, σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, Γιάννης – Φοίβος Μπότος μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως η Ένωση δείχνει καλό πρόσωπο και μπορεί να κερδίσει τους «ερυθρόλευκους».

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών (28/6), με τον Γιάννη-Φοίβο Μπότο να μιλάει στην κάμερα της NOVA.

Ο νεαρός παίκτης επέστρεψε στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή μετά την επέμβαση που είχε στο γόνατο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποψινό ματς. Ο Μπότος τόνισε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και μπορεί να κερδίσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στο γόνατο;

«Ενας καθαρισμός ήταν. Μια μικρή επέμβαση. Όλα καλά».

Για την πρόκριση επί του Άρη;

«Δύσκολο παιχνίδι. Πάντα ο Άρης είναι δυνατός. Ακόμη και χωρίς κόσμο είναι η έδρα του. Είναι καυτή έδρα. Τα καταφέραμε όμως… Μας άξιζε η πρόκριση. Ειλικρινά πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα περάσουμε. Και η σέντρα του Παουλίνιο ήταν εξαιρετική και το γκολ του Λιβάγια. Παικτάρα…»

Για τον τελικό Κυπέλλου;

«Μετά από τους χαμένους τελικούς με τον ΠΑΟΚ, νομίζω φέτος είναι η σειρά μας».

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Κυνηγάμε το Κύπελλο και τη 2η θέση, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι καλά, αλλά κι εμείς νομίζω μετά και την πρόκριση έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Νομίζω θα πάμε καλά».

Για την κούραση και τις απουσίες;

«Λείπουν κάποιοι πολύ σημαντικοί παίκτες, ωστόσο όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ο προπονητής τους βλέπει όλους. Οσοι μπουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Για τον Ολυμπιακό;

«Είναι καλή ομάδα. Το ξέρουμε, αλλά νομίζω θα τους κερδίσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ