ΠΑΟΚ : Με Κρέσπο στην Κέρκυρα

ΠΑΟΚ : Με Κρέσπο στην Κέρκυρα

Δίχως τους τραυματίες Κάνιας, Ελ Καντουρί και τον ανέτοιμο Αζεβέδο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα (14/1, 15:00).

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται αύριο στην έδρα της Κέρκυρας (14/1, 15:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Μια ακόμα επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Κέρκυρα, που βρίσκεται στην διακεκαυμένη ζώνη και θα δώσει την μάχη της για την παραμονή στη Superleague.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της αποστολής, ζήτησε από τους παίκτες του πίεση από το πρώτο λεπτό και συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια.

Σε επίπεδο προσώπων, ο Χοσέ Κρέσπο ξεπέρασε το πρόβλημα του και μπήκε στην αποστολή, με τον Χοσέ Κάνιας να παραμένει εκτός όπως αναμενόταν. Ο Μάρτσιο Αζεβέδο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, αλλά δεν ειναι πλήρως έτοιμος και έμεινε εκτός.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο νησί των «Φαιάκων» είναι οι εξής:Ρέι, Πασχαλάκη, Λέο Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ,Σάκχοφ,Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός ,Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ