Κοστάντσο: «Γι’ αυτό απέτυχα στον Ολυμπιακό…»

Κοστάντσο: «Γι’ αυτό απέτυχα στον Ολυμπιακό…»

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό (2011-2012) και ανέλυσε τους λόγους που απέτυχε στο μεγάλο λιμάνι.

Το 2011 ο Ολυμπιακός έφερε στο μεγάλο λιμάνι τον Φράνκο Κοστάντσο ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη σύγχρονη ιστορία της Βασιλείας, αλλά και ως έναν από τους καλύτερους πορτιέρο των τελευταίων ετών στην Ελβετία.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ, όμως, δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα το 2012 να φύγει από τον Πειραιά ως αποτυχημένος, έχοντας καταγράψει μόλις 9 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η τελευταία ήταν στις 29/10/2011 στο 2-2 με τον ΟΦΗ. Οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Κοστάντσο μιλώντας στην εφημερίδα «La Nacion» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και εξήγησε τους λόγους που απέτυχε και δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες.

«Πήγα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είχε κερδίσει τα 13 από τα τελευταία 15 πρωταθλήματα, νομίζω. Στην ομάδα βρισκόταν ο Ιμπαγάσα και προπονητής ήταν ο Βελβέρδε. Ποτέ δεν προσαρμόστηκα. Είχα υπογράψει για τρεις σεζόν, έμεινα μία και στα 31 μου αποφάσισα να αποσυρθώ. Δεν απολάμβανα το παιχνίδι, δεν ένιωθα καλά στα αποδυτήρια. Ερχόμενος από ένα πέρασμα όπου ήμουν αγαπητός, ξαφνικά έπρεπε να κερδίσω σεβασμό και δεν ήμουν αρκετά δυνατός για να το κάνω», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ