Οικονόμου: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να μειώσουμε την ψαλίδα»

Οικονόμου: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να μειώσουμε την ψαλίδα»

Ο σέντερ μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η Ενωση θα πρέπει να μειώσει την ψαλίδα.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1, που έφερε την Ενωση στο -3 από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ πηγαίνει στην Τούμπα για να παίξει τα… ρέστα της για τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο Μάριος Οικονόμου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι μια πολύ καλή ομάδα και επισήμανε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να μειώσει την ψαλίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, είχαμε δυσκολία στο πρώτο μέρος και ίσως πληρώσαμε ότι δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις αποστάσεις στην αλλαγή συστήματος. Μένουμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε αποτέλεσμα παρά τις σημαντικές απουσίες μας».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα του: «Παίζει μεγάλο ρόλο ο ρυθμός στο ποδόσφαιρο, αν και κάθε τρεις μέρες που έχουμε παιχνίδια είναι αδύνατον να μην έχουμε απουσίες. Η ομάδα πρέπει να προσαρμόζεται και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις δυσκολίες»

Για την αλλαγή του συστήματος:  «Προπονητής δεν είμαι, όμως ξέρουμε ότι πιέζουν τα μπακ του Ολυμπιακού. Ήταν μια σκέψη του προπονητή για να θωρακίσει την άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκε λόγω των αποστάσεων, όμως βγήκε στο δεύτερο»/

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και είναι πιθανό να γίνουν λάθη. Πρέπει να μειώσουμε την ψαλίδα από το επόμενο ματς και να φτάσουμε στο τέλος στη δεύτερη θέση».

Για τα αρκετά γκολ που δέχεται η ΑΕΚ στα τελευταία ματς: «Δεν δεχόμασταν τόσα γκολ. Είναι μια μεταβατική περίοδος και ένα περίεργο διάστημα μετά την καραντίνα. Έτυχε και αντιμετωπίζουμε ομάδες πρώτης γραμμής κάθε τρεις μέρες. Είναι λογικό να δέχεσαι περισσότερες επιθέσεις και περισσότερα γκολ. Πρέπει να κάνουμε ομαδική άμυνα και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν χρειάζεται ο ίδιος ρυθμό για να επανέλθει στο 100%: «Ο ρυθμός παίζει τεράστιο ρόλο. Ήμουν λίγο άτυχος, γιατί μετά την καραντίνα είχα ένα μικροτραυματισμό και έχασα τη μίνι προετοιμασία. Παίζουμε τεράστιο ρόλο τα παιχνίδια και σε λίγο καιρό θα είμαι εντάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ