Ο Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, σφυρίζει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, σφυρίζει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον Ιταλό, Μάρκο Ντι Μπέλο να σφυρίζει στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο 39χρονος Ιταλός διαιτητής, Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA θα είναι ο ρέφερι του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δεύτερη θέση.

Ο Ντι Μπέλο δεν έχει ιδιαίτερα εμπειρία, αφού σφυρίζει μόλις τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ χθες ήταν ο διαιτητής του Ουντινέζε – Αταλάντα 2-3 για τη Serie A.

Βοηθοί του Ντι Μπέλο θα είναι οι επίσης Ιταλοί, Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι, 4ος ο Καραντώνης, με VAR τον Πιέρο Τζιακομέλι και AVAR τη Χρύσα Κουρομπύλια.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – ΟΦΗ θα είναι ο Βρέσκας, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν, Μωυσιάδη, 4ος θα είναι ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου.

Την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Άρη (1/7, 19:15) θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (4ος ο Μαλούτας) και στο VAR τους Παπαπέτρου, Απτόσογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ