Ομάρ: «Είμαστε σε αποστολή, δεν σταματάμε – Ακόμη αήττητοι» (pic)

Ομάρ: «Είμαστε σε αποστολή, δεν σταματάμε – Ακόμη αήττητοι» (pic)

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση αήττητου πρωταθλήματος και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι φέτος είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τρομερή ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και με την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει όλη τη χρονιά, μπορούν και… πετάνε σε κάθε αγώνα.

Η μαθηματική κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και επετεύχθη με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (1-2), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σπουδαία νίκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναφέροντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αποστολή και ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μέχρι να επιτευχθεί η κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ. Με το μεγάλο όνειρο της Ευρώπης να… καραδοκεί τον Αύγουστο!

«Είμαστε σε αποστολή! Και δεν θα σταματήσουμε. Άλλη μια νίκη. Ακόμη αήττητοι. Ένα βήμα πιο κοντά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ομάρ.

Η σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

We are here on a mission! And we won’t stop 🔴⚪️🦁 #AnotherOne #StillUnbeaten #OneStepCloser #ThisTeam😍

A post shared by Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ