ΑΕΚ: Θέλει να φύγει άμεσα ο Χουλτ

ΑΕΚ: Θέλει να φύγει άμεσα ο Χουλτ

Οπως φαίνεται, το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο με τη φανέλα της ΑΕΚ για τον Νίκλας Χουλτ.

Χωρίζουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Το συμβόλαιο του Χουλτ ολοκληρώνεται αύριο (30/6), με τον 30χρονο να θέλει να αποχωρήσει άμεσα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας εμμένει στην απόφασή του, να μην παρατείνει το συμβόλαιο του για ακόμη έναν μήνα και θα μείνει ελεύθερος.

Ετσι, το χθεσινό (28/6) ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο του Σουηδού με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Νίκλας Χουλτ είχε μετακομίσει στην ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, τον Ιανουάριο του 2018, με τον 30χρονο να κατακτάει ένα πρωτάθλημα με την Ένωση.

Συνολικά, αυτά τα δυόμιση χρόνια, ο Χουλτ κατέγραψε 67 εμφανίσεις με την ΑΕΚ, ενώ είχε και 3 ασίστ. Αναμφίβολα, δημιουργείται μεγάλο θέμα στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο Έλντερ Λόπες είναι αμφίβολος, με την ΑΕΚ να… ξεμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ιβιτς: «Δε θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Χουλτ»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς μίλησε περί του θέματος στο σουηδικό Αftonbladet και ανέφερε για ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Χουλτ: «Οχι, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ελεύθερος παίκτης χωρίς συμβόλαιο». Ενώ για το αν θα παραμείνει τον Ιούλιο στην Ενωση ο Χουλτ, ο Ιβιτς είπε κυνικά: «Οχι, δεν το νομίζω!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ