Στοχ: «Δούλεψα αρκετά στην καραντίνα και αυτό με βοηθάει»

Στοχ: «Δούλεψα αρκετά στην καραντίνα και αυτό με βοηθάει»

Ο Μίροσλαβ Στοχ επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να μιλάει για το τρίποντο επί του Άρη.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Βικελίδης και κρατάει την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μίροσλαβ Στοχ  ξεκίνησε βασικός μετά από πολύ καιρό και μίλησε για το σημαντικό τρίποντο της ομάδας του. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η διαφορά στο σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, ενώ δήλωσε πως δούλεψε αρκετά κατά την περίοδο της καραντίνας.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το ότι ξεκίνησε ξανά στο αρχικό σχήμα: «Προσπάθησα να είμαι προετοιμασμένος. Έκανα αρκετή δουλειά κατά την διάρκεια της καραντίνας και νομίζω ότι τώρα αυτό με βοηθάει. Παίζαμε εναντίον του Άρη σε δύσκολες συνθήκες, με παρά πολύ ζέστη. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Ένιωσα πολύ καλά στο γήπεδο, μιας και δεν έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πήγα καλά. Με εξέπληξε ευχάριστα ο αγώνας, εκτός από την ζέστη που ήταν κάτι αρκετά δυσάρεστο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη και τους στόχους του Δικεφάλου: «Είναι κρίμα που δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Η διαφορά στο σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αλλά πάνω από όλα μετράει ότι κερδίσαμε. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Αντίπαλος μας είναι η ΑΕΚ η οποία θέλει να μας πάρει την θέση. Αν τους κερδίσουμε, θα ξεφύγουμε έξι πόντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ