Ξάνθη – Πλατανιάς : Η κριτική των παικτών της Ξάνθης

Ξάνθη – Πλατανιάς : Η κριτική των παικτών της Ξάνθης

Η Ξάνθη έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά πήρε τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά με 3-2 και πλησίασε την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης, Έρικ Γέντρισεκ ήταν ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων καθώς πέτυχε δύο γκολ και είναι μαζί με Ανσαριφάρντ και Πρίγιοβιτς στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της σούπερ λίγκα.

Ζίβκοβιτς: Ο γκολκίπερ της Ξάνθης δεν έχει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχθηκε. Είχε δύο καλές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως έκανε με δυνατό βολέ την ασίστ στον Γέντρισεκ στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Μπαξεβανίδης: Ο έμπειρος μέσος της Ξάνθης έκανε καλό ματς και κατάφερε μάλιστα να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ακριτικής ομάδας.

Λισγάρας: Έκανε καλό ματς στο πρώτο μέρος και ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες με τον Πετρόπουλο.

Φλίσκας: Είχε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο πάντως έδειξε σημάδια κόπωσης.

Κασάδο: Τίποτε το ιδιαίτερο από τον αμυντικό της Ξάνθης, στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα είχε προβλήματα από την πλευρά του.

Ντε Λούκας Ήταν πολύ κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τραυματίστηκε και στο δεύτερο μέρος αντικαταστάθηκε.

Μεχία: Ο δυναμικός μέσος της Ξάνθης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς δεν κατάφερε να προσφέρει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Λουσέρο: Πολλά χιλιόμετρα και καλές κινήσεις από τον Λουσέρο, αλλά ο άσος της Ξάνθης χτύπησε στο γόνατο κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Κίκε: Πήρε πρωτοβουλίες για να παίξει στην κόντρα αλλά σίγουρα έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια.

Τριάδης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον ακραίο επιθετικό της Ξάνθης. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ακριτικής ομάδας και βοήθησε σημαντικά τους γηπεδούχους στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Γέντρισεκ: Ο Σλοβάκος επιθετικός έκανε τη δουλειά του και μάλιστα με το παραπάνω, πετυχαίνοντας δύο γκολ για την Ξάνθη. Είναι χωρίς αμφιβολία ο MVP του ματς.
Καμαρά: Πήρε τη θέση του Λουσέρο αλλά χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Φασίδης: Πέρασε στο ματς στη θέση του Ντε Λούκας και είχε καλές στιγμές. Προσπάθησε να βγάλει κόντρες από τα άκρα.

Σιλά: Έπαιξε για λίγα λεπτά στο φινάλε του ματς και δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι στην ομάδα του.

Προπονητής: Μίλαν Ράσταβατς: Ο προπονητής της Ξάνθης σίγουρα θα περίμενε από την ομάδα του να μην χαλαρώσει τόσο πολύ μετά το 3-0. Αυτή η χαλάρωση όμως δεν ήταν ευθύνη του Σέρβου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ