ΑΕΚ: Μόνο οι ανακοινώσεις για Σιμάνσκι, κινείται για δύο στόπερ

ΑΕΚ: Μόνο οι ανακοινώσεις για Σιμάνσκι, κινείται για δύο στόπερ

Θέμα ωρών είναι όπως όλα δείχνουν η ανακοίνωση αγοράς του Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ βασικός στόχος της ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν είναι η απόκτηση δύο στόπερ.

Η υπόθεση Νταμιάν Σιμάνσκι αναμένεται να κλείσει και επίσημα άμεσα.

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει οριστικά με την Αχμάτ Γκρόζνι για την αγορά του Πολωνού χαφ και η «Ένωση» αναμένεται να καταβάλει 1,2 εκατ. ευρώ σε δύο δόσεις, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι τετραετές. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν πλέον, οι οποίες είναι πιθανό να γίνουν σήμερα Τρίτη (30/6).

Μόλις τελειώσει και τυπικά η υπόθεση Σιμάνσκι, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ. Όχι ενός στόπερ, αλλά πλέον μετά και την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα χρειάζεται δύο κεντρικούς αμυντικούς εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Καταρχάς, η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν βασικό στόπερ, ο οποίος θα μπορέσει να ηγηθεί της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και θα είναι έμπειρος. Αυτή η προσθήκη θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, για να μπορέσει ο νεοαποκτηθείς παίκτης να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα και να είναι απόλυτα έτοιμος από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Εν συνεχεία θα γίνει και η συμπληρωματική προσθήκη, η οποία προφανώς έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Ματίας Νάνι. Η περίπτωσή του είναι στα υπόψη, αλλά δεν πρόκειται να αποκτηθεί για βασικός στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ