Φορτούνης: «Ο Ολυμπιακός είναι χτισμένος για τίτλους – Μεγάλη υπόθεση η στήριξη σε Μαρτίνς»

Φορτούνης: «Ο Ολυμπιακός είναι χτισμένος για τίτλους – Μεγάλη υπόθεση η στήριξη σε Μαρτίνς»

Συνέντευξη στα «ΝΕΑ» έδωσε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματική ομάδα με χημεία και ότι είναι μεγάλη υπόθεση που η διοίκηση στήριξε τον Πέδρο Μαρτίνς, διότι αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ. Επέστρεψε για τα καλά. Και πλέον είναι έτοιμος να φορτσάρει και να προσφέρει τα μέγιστα στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Τώρα που κρίνονται όλα. Το πρωτάθλημα μπορεί να κρίθηκε, αλλά ακόμη κι εκεί υπάρχει ο σπουδαίος στόχος του αήττητου.

Οι άλλοι δύο στόχοι είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ και φυσικά η ξεχωριστή πρόκληση της Ευρώπης. Με τη ρεβάνς κόντρα στη Γουλβς στις 5 ή 6 Αυγούστου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του. Στην κυριολεξία. Διότι βλέπει τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή της εποχής μας να είναι πανέτοιμος και παιχνίδι με το παιχνίδι να ανεβάζει στροφές. Ασίστ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (όπου με τρομερή οξυδέρκεια έκλεψε την μπάλα και έδωσε πάσα στον Καμαρά), ασίστ και εξαιρετική εμφάνιση στα play off με την ΑΕΚ.

Ο Φορτούνης μίλησε εφ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ». Μίλησε για την εξαιρετική χημεία που έχουν αναπτύξει πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται με κλειστά μάτια, ενώ τόνισε πως η στήριξη της διοίκησης (και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη) στον Πέδρο Μαρτίνς ήταν μεγάλη υπόθεση διότι πλέον φαίνονται τα χειροπιαστά αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς του Πορτογάλου τεχνικού.

Επίσης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον τελικό με την ΑΕΚ, το ξεχωριστό ματς με τη Γουλβς, το όραμα του συλλόγου για μία σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία και για τη δύσκολη περίοδο που είχε με τον τραυματισμό του, την οποία ωστόσο έχει αφήσει πολύ πίσω του…

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» ο Φορτούνης:

Για το πού στηρίχθηκε η ομάδα φέτος: «Όχι στα πρόσωπα αλλά πάνω από όλα στην ομάδα, η οποία έχει βρει τη χημεία της, ο ένας βοηθάει τον άλλο και είμαστε πραγματική ομάδα, κάτι που το βλέπουν όλοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αλλάζουμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας είτε παίζουμε εντός είτε εκτός. Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικό και πάνω από όλα να ξέρετε ότι το απολαμβάνουμε οι παίκτες. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και ακούμε τις οδηγίες του προπονητή κατά γράμμα».

Για την στήριξη στον Μαρτίνς: «Είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι η διοίκηση στήριξε τον προπονητή και για το έργο του. Αυτό το βλέπετε εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να παραδέχονται όλοι την ανωτερότητα μας. Φέτος, βγαίνει ακόμα περισσότερο η δουλειά του κ. Μαρτίνς, η ομάδα είναι πολύ σκληρή και ελπίζω να μη χάσουμε μέχρι το τέλος»

Για το ότι ο Ολυμπιακός είχε δύο χρόνια να πάρει πρωτάθλημα: «Ήμασταν δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα αλλά το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε από την πρώτη στιγμή παίζοντας κυριαρχικά από την αρχή. Δεν έχουμε χάσει παιχνίδι. Η ομάδα είναι χτισμένη για να παίρνει τίτλους και δε σταματάμε εδώ, οι στόχοι είναι μπροστά μας και το κίνητρο είναι όλο και μεγαλύτερο».

Για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το ματς με τη Γουλβς: «Είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μας όλοι αυτοί οι στόχοι. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, για να κατακτήσουμε το νταμπλ και θα τα δώσουμε όλα. Με τη Γουλβς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, κάτι που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μας. Άλλωστε η ευρωπαϊκή πορεία είναι ένα όραμα που πάντα έχει αυτός ο σύλλογος και οι απαιτήσεις του κόσμου του».

Για τις δυσκολίες που είχε φέτος: «Πέρασα μια δύσκολη χρονιά, αλλά εμπιστεύομαι πλέον και πάλι τα πόδια μου και τα πάντα θέλω όταν παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ