Μαουρίσιο σε Σαββίδη: «Μου αρκεί ο λόγος σου πρόεδρε»

Μαουρίσιο σε Σαββίδη: «Μου αρκεί ο λόγος σου πρόεδρε»

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζοσέ Μαουρίσιο και μέσα σε λίγα λεπτά ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για ένα μήνα. Επίσης ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ τον ενημέρωσε πως θα του γίνει πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπήρξε με την επέκταση του συμβολαίου του Ζοσέ Μαουρίσιο μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν μέχρι τις 20 Ιουλίου, ενώ ο Βραζιλιάνος ζητούσε ολόκληρο το μήνα.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου επικοινώνησε με τον έμπειρο μέσο προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να τεθεί στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Η κουβέντα δεν κράτησε πολύ με τον Μαουρίσιο να αναφέρει πως: «Δεν με ενδιαφέρει καμία εγγύηση ούτε το ποσό που θα πάρω… Ο ΠΑΟΚ μου στάθηκε άψογα τα τελευταία τρία χρόνια και θα υπογράψω όποιο χαρτί θέλετε. Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».

Ο Ιβάν Σαββίδης, τον ενημέρωσε πως ο σύλλογος θα του καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο και πως αν, τελικά, δεν συμφωνήσει θα χωρίσουν σαν φίλοι. Η πρόταση που θα του κατατεθεί τις επόμενες ημέρες, θα είναι πολύ μικρότερη οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ