Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λογικό να θέλει να παίξει σε γήπεδο Β' Εθνικής η ΑΕΚ, να τα λέμε κι αυτά
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαουρίσιο σε Σαββίδη: «Μου αρκεί ο λόγος σου πρόεδρε»

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζοσέ Μαουρίσιο και μέσα σε λίγα λεπτά ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για ένα μήνα. Επίσης ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ τον ενημέρωσε πως θα του γίνει πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μαουρίσιο σε Σαββίδη: «Μου αρκεί ο λόγος σου πρόεδρε» | to10.gr

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπήρξε με την επέκταση του συμβολαίου του Ζοσέ Μαουρίσιο μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν μέχρι τις 20 Ιουλίου, ενώ ο Βραζιλιάνος ζητούσε ολόκληρο το μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου επικοινώνησε με τον έμπειρο μέσο προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να τεθεί στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Η κουβέντα δεν κράτησε πολύ με τον Μαουρίσιο να αναφέρει πως: «Δεν με ενδιαφέρει καμία εγγύηση ούτε το ποσό που θα πάρω… Ο ΠΑΟΚ μου στάθηκε άψογα τα τελευταία τρία χρόνια και θα υπογράψω όποιο χαρτί θέλετε. Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».

Ο Ιβάν Σαββίδης, τον ενημέρωσε πως ο σύλλογος θα του καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο και πως αν, τελικά, δεν συμφωνήσει θα χωρίσουν σαν φίλοι. Η πρόταση που θα του κατατεθεί τις επόμενες ημέρες, θα είναι πολύ μικρότερη οικονομικά.