Ταμάρι για τον Ολυμπιακό (vids)

Ταμάρι για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο ζογκλέρ του ΑΠΟΕΛ στο σημάδι του Θρύλου. «Παίζει» του Ιωάννου για τη Νότιγχαμ

Βαθιά στο καλοκαίρι, αλλά και την ίδια στιγμή… μακριά από τη μεταγραφική περίοδο. Όπως και να έχει; Ο Ολυμπιακός το έχει ξανακάνει. Μπορεί να τρέχει σε δύο διαφορετικές ταχύτητες. Στην αγωνιστική και τη «μεταγραφική» ταυτόχρονα. Όσο λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς και το υπάρχον ρόστερ συνεχίζουν τη δουλειά τους; Οι μεταγραφικές λίστες των Ερυθρόλευκων «αυγατίζουν» με επιλογές για όλες τις μεταγραφικές ανάγκες. Τις γνωστές από τώρα. Ή εκείνες που μπορεί να προκύψουν.

Κάπως έτσι: Προσθέστε στη λίστα το όνομα του Μούσα Ταμάρι. Του 23άχρονου Ιορδανού που κάνει πράματα και θαύματα στη Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Και σημειώστε πως από την ίδια ομάδα προκύπτει ενδιαφέρον και για τον Νικόλα Ιωάννου. Όχι όμως για τον Ολυμπιακό, αλλά για τη Νότιγχαμ που επί της ουσίας έχει το ίδιο τμήμα σκάουτινγκ με τους Πειραιώτες.

Ο Ταμάρι φέρει το προσωνύμιο «Μέσι της Ιορδανίας», αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση. Ο Άραβας αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές, όπως επιμένουν «πηγές» από τη Μεγαλόνησο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για τον Ταμάρι, όμως έχει μάθει λεπτομέρειες για την υπόθεση του. Ωστόσο, θεωρείται εξαιρετικά πιθανόν να προκύψει κάτι χειροπιαστό στις επόμενες μέρες.

Όσο για τον Νικόλα Ιωάννου, αυτός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός έχει προοπτικές εξέλιξης και αρκετοί σκάουτερ έχουν στείλει report στην Αγγλία για την απόδοση του.

Ο Ταμάρι αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως δεξιός εξτρέμ, γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1997 στο Αμάν της Ιορδανίας και έχει ύψος 1,76μ. Έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ έως τις 31 Μαΐου του 2021 και φέτος κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ. Έχει παίξει 32 φορές με την πατρίδα του και έχει σκοράρει 7 γκολ.

Δείτε βίντεο με τον Μούσα Ταμάρι σε δράση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ