Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φαν Ράιν (vid)

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Φαν Ράιν (vid)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και ένας από τους παίκτες που κοιτάει είναι και ο Ρικάρντο Φαν Ράιν.

Η ΑΕΚ έχει το μυαλό της τη δεδομένη χρονική στιγμή στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης, όμως στην Ένωση σχεδιάζουν και την ομάδα της νέα σεζόν με τον Ίλια Ίβιτς να «χτενίζει» την αγορά.

Οι κιτρινόμαυροι λοιπόν αναζητούν δεξί μπακ και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζεται είναι ο Ρικάρντο Φαν Ράιν. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», ο Φαν Ράιν που έμεινε ελεύθερος από την Χέρενφεν, έχει προταθεί στην ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Ολλανδός μπακ είναι 29 ετών και αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη Χέρενφεϊν, ενώ από σήμερα ουσιαστικά είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαν Ράιν είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν, ενώ ο Ίβιτς είχε δει τον παίκτη τον περασμένο Μάρτιο πριν τεθεί όλη σχεδόν η Ευρώπη σε καραντίνα. Συγκεκριμένα είχε παρακολουθήσει το Χέρενφεν-Άγιαξ, στο οποίο ο Φαν Ράιν είχε αγωνιστεί όλο το 90λεπτο. Όσον αφορά τα «θέλω» του παίκτη, ο Φαν Ράιν έχει κασέ που μπορεί να ανταπεξέλθει η ΑΕΚ ενώ απο εκεί και πέρα ο Ολλανδός επιθυμεί να συνεχίσει σε ομάδα εκτός ολλανδικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ