ΠΑΟΚ : Μετά τον Μολέδο, φουλάρουν για επιθετικό

ΠΑΟΚ : Μετά τον Μολέδο, φουλάρουν για επιθετικό

Με την απόκτηση του Μολέδο, αναμένεται ν' ανακοινωθεί την Δευτέρα (15/1) στον ΠΑΟΚ φουλάρουν για την απόκτηση επιθετικού που μαζί με τον Πρίγιοβιτς θα κάνουν την διαφορά.

Σε «οργασμό» βρίσκονται στον ΠΑΟΚ προκειμένου μέχρι την Δευτέρα (15/1) νωρίς το απόγευμα ν’ ανακοινώσουν τον Ροντρίγκο Μολέδο. Στον Δικέφαλο προσπάθησαν να το πετύχουν αυτό την Παρασκευή (12/1), όμως κατέστη αδύνατο.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένονταν να βρεθεί για τελευταία φορά με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να ολοκληρώσουν και τυπικά τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ. Το πρωί της Δευτέρας οι δύο ΠΑΕ θα προχωρήσουν σε ανταλλαγή εγγράφων και στη συνέχεια θα κατατεθεί το δελτίο σε ΕΠΟ, αλλά και το συμβόλαιο του στη Λίγκα.

Για την συνέχεια, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού. Αυτό το θέμα είναι αλήθεια πως πέρασε από 40 κύματα. Μια σκέψη ήταν να έρθει επιθετικός μόνο αν φύγει ο Πρίγιοβιτς, ενώ μια δεύτερη ήταν ότι στο υπάρχον δίδυμο δεν χωράει και τρίτος επιθετικός.

Αυτά τα θέματα ξεπεράστηκαν καθώς επικράτησε η άποψη πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μαζί με τον Πρίγιοβιτς θα είναι το καλύτερο δίδυμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ