Εμμανουηλίδης: Το «αντίο» στον Πανιώνιο και το «ξανά στα πράσινα»

Εμμανουηλίδης: Το «αντίο» στον Πανιώνιο και το «ξανά στα πράσινα»

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε μία γεμάτη χρονιά με την φανέλα του Πανιωνίου και αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της χρονιάς. Ωστόσο, ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό έληξε στις 30/06 και ο νεαρός εξτρεμ υπολογίζεται από το «τριφύλλι».

Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει από τον «Ιστορικό» μετά από 23 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ. Ο ίδιος, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποχαιρέτησε τον ελληνικό σύλλογο και έδειξε χαρούμενος που φοράει και πάλι τα πράσινα.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έλεγε: «Είναι ώρα να πούμε αντίο… Μια χρονιά γεμάτη δυνατά συναισθήματα και συνεχείς μάχες για εμένα έφτασε στο τέλος της… Ευχαριστώ την ιστορική ομάδα του Πανιώνιου και όλους μέσα στον οργανισμό για όλα αυτά που ζήσαμε έως σήμερα… Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς θα επιτευχθεί γιατί το αξίζουμε… Σίγουρα ο σύλλογος θα βρει γρήγορα τον δρόμο του γιατί του αξίζουν τα καλύτερα… Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανιώνιου που όλη την χρονιά παρόλες τις δυσκολίες ήταν δίπλα μας καθημερινά… Σας ευχαριστώ πολύ για όλα…».

Στο επόμενο story, ανέβασε φωτογραφία με την φανέλα του Παναθηναϊκού, λέγοντας «Επιστροφή στα πράσινα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ