«Συμφώνησε με την Γαλατασαράι ο Ομάρ» (pic)

«Συμφώνησε με την Γαλατασαράι ο Ομάρ» (pic)

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Σουλεϊμάν Ροντόπ, ο Ομάρ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Τσιμπόμ».

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ομάρ και την Γαλατάσαραϊ.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σουλεϊμάν Ροντόπ, σε ανάρτησή του στα social media έγραψε ότι ο Νορβηγός μπακ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην τούρκικη ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, ο Σκανδιναβός μπακ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της «Τσιμπόμ» και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που οι Τούρκοι γράφουν για συμφωνία του Ομάρ με την Γαλατάσαραϊ. Το είχαν ξαναγράψει και στο παρελθόν, χωρίς να επιβεβαιωθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ομάρ έχει συμφωνήσει και έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Αύγουστο, προκειμένου να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στο Europa League απέναντι στην Γουλβς. Μια συμφωνία, που είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ομάρ μιλώντας στους συμπατριώτες του.

Δείτε το… τιτίβισμα του Τούρκου δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ