Φύσσας: «Δεν μίλησα ποτέ για χειραγώγηση!»

Φύσσας: «Δεν μίλησα ποτέ για χειραγώγηση!»

Από την πρώτη κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, καταρρέει το κατηγορητήριο κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ούτε καν μερικές συνεδριάσεις δεν θα αντέξει η σκευωρία που έστησαν κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη… Μόλις από την πρώτη κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, πάνω στην οποία βασίστηκε το κατηγορητήριο για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, φάνηκε ότι καταρρέει…

Ο Τάκης Φύσσας, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας, παραδέχτηκε ξανά ότι δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο και η κατάθεση του βασίστηκε σε ένα τηλεφώνημα του Ρικάντο Σα Πίντο. Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν πιστεύει τώρα ότι εκείνο το παιχνίδι χειραγωγήθηκε, ο Φύσσας απάντησε: «Μετέφερα τα λεγόμενα μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ για χειραγώγηση. Παρά μόνο ότι ήταν μια παρέμβαση στον προπονητή από τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες της ομάδας».

Ακόμα, ο Φύσσας αποδόμησε περαιτέρω τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο Σα Πίντο υπερέβαλλε σε όσα του είχε πει, ενώ του απέδωσε ιδιοτέλεια για να μπει τότε στη λίστα του για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού το 2015 ο Φύσσας εργαζόταν ως αθλητικός διευθυντής: «Με ρώτησε ο ανακριτής ποια ήταν η κρίση μου. Εκ των υστέρων, επειδή ένας από αυτούς τους παίκτες, ο Κατσουράνης μιλήσαμε και μου είπε ότι ήταν ανέτοιμος. Βλέποντας ξανά το παιχνίδι, σίγουρα υπερέβαλε στα λεγόμενα του απέναντι μου. Ο Σα Πίντο μετά ξαναγύρισε στον Ατρόμητο και μετά κατάλαβα ότι αποσκοπούσε να μπει στη λίστα μου. Αυτό που μπορώ να καταλάβω ότι από τις αλλαγές που είχαν γίνει, αυτός o άνθρωπος για κάποιο δικό του λόγο υπερέβαλε και μακαρι να έρθει και να πει για ποιο λόγο το έκανε».

Συνεχίζοντας, ο Φύσσας ομολόγησε ότι τότε είχε επηρεαστεί (από τι, άραγε;) και δεν πίστεψε ότι οι ισχυρισμοί του θα φτάσουν μέχρι το δικαστήριο: «Μετέφερα αυτά που μου είπε. Σίγουρα ήταν απογοητευμένος με την παρέμβαση που του έγινε. Μετέφερα αυτά που μου είπε ο προπονητής. Η κρίση μου τότε επηρεάστηκε από την ένταση που μου τα έλεγε. Κλήθηκα να πω αυτά που μου μετέφερε και ήταν πειστικός όταν μου τα είπε. Αυτός ο άνθρωπος, το rotation που γίνεται, μου είπε ότι έγινε αυτή η παρέμβαση και γι’ αυτό παραιτήθηκε. Δεν πίστευα ότι θα ειπωθούν στον ανακριτή και όταν με κάλεσε είπα ότι αυτά άκουσα στο τηλέφωνο».

Σε ερώτηση γιατί δεν πήγε αμέσως στον ανακριτή για να καταγγείλει, ο Φύσσας συνέχισε την… όπισθεν ολοταχώς. «Ναι, είπα ότι δεν πήγα στον ανακριτή γιατί δεν είχα στοιχεία» ομολόγησε ο Φύσσας. Και συνέχισε παραδεχόμενος ότι του… είπαν να πει, αλλά αυτός δεν ξέρει: «Μετέφερα αυτά που μου είπε ο Σα Πίντο. Μακάρι να ήταν εδώ να μας τα πει. Μετέφερα αυτά που μου είπε και είπα «κάντε ότι νομίζετε».  Ο Ατρόμητος προσπαθούσε πάντα μέσα στο γήπεδο να κερδίζει. Ετυχε να με πάρει ο ανακριτής και πήγα και είπα αυτά τα πράγματα». Ο Φύσσας τελείωσε την κατάθεση του, λέγοντας πως θυμήθηκε να πει όσα… του είχε ο Πίντο, μετά από προτροπή του Γιάννη Αλαφούζου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ