Χαριστέας: «Όχι στην απαξίωση και τον μηδενισμό»

Χαριστέας: «Όχι στην απαξίωση και τον μηδενισμό»

Μήνυμα ενότητας από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου έστειλε με γραπτή του δήλωση ο Άγγελος Χαριστέας. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, τόνισε οτι ο Άρης πληρώνει τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και ζήτησε από όλους να στηρίξουν τους παίκτες.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Άγγελου Χαριστέα:

«Για εμένα τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και συνεχίζουν δώσανε τα πάντα, ό,τι είχαν και δεν είχαν για να αντιμετωπισουν μια κατάσταση για την την οποια δεν φταίνε. Καποιοι εδειξαν χαρακτηρα, ενω θα μπορουσαν να φυγουν κι αυτο το σέβομαι.

Θα προσπαθήσουμε με ότι δυνάμεις μας απέμειναν μέχρι τέλους. Σ αυτο το δυσκολο μονοπάτι που έχουμε να βαδίσουμε τις επόμενες δύο εβδομάδες, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να τελειώσουμε τη χρονια αξιοπρεπως, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Το πρόβλημα του Αρη δεν ειναι μια ηττα. Το ζητούμενο είναι η επίλυση του ban και γι’ αυτό δουλεύουμε.

Το να πυροβολούμε τον προπονητή και τους παίκτες που έφεραν την ομάδα στην Ευρώπη και ένα βήμα πριν τον τελικό δεν το καταλαβαίνω και και δεν προκειται να τους ακολουθήσω.

Η ομάδα αυτή πλήρωσε λάθη που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι. Τελεία και παύλα. Οφείλουμε να φανούμε δυνατοι στη συνεχεια. Μας λείπει ο κόσμος που είναι το στήριγμα μας. Μέχρι και την τελευταια μέρα θα κάνω το καλύτερο για τον ΑΡΗ. θα δωσουμε την ψυχή μας. Αυτη τη στιγμη θα βοηθήσω όσους παρέμειναν στην ομάδα. Οχι στην απαξίωση και στον μηδενισμό. Φτάνει η μιζέρια. Στηρίζουμε την ομάδα και τα παιδιά μέχρι τέλος.

Τέλος, να ευχηθώ περαστικά στον Λερίν Ντουάρτε και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Ευχομαι να μην έπαθε κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ