Ροντρίγκο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ροντρίγκο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Ροντρίγκο Σοάρες δεν χάνει την πίστη του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης παρά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ.

Την πεποίθησή του πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη όσον αφορά τη δεύτερη θέση εξέφρασε ο Ροντρίγκο Σοάρες μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι βάλαμε τα δυνατά μας, όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια όμως, όπως κάναμε σε ολόκληρη τη σεζόν κάποια πηγαίνουν καλά, κάποια όχι. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο και τιμωρηθήκαμε καθώς η εμφάνισή μας δεν ήταν τόσο καλή, όσο στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο δυνατό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετύχουμε τον στόχο της δεύτερης θέσης. Είναι δύσκολο σίγουρα, γιατί θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά μας από την ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, έχουμε τους ίδιους βαθμούς τώρα και πρέπει να δώσουμε μάχη καθημερινά, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδια εναντίον τους και κόντρα στις άλλες ομάδες επίσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ