Παναθηναϊκός : Δεν τον πάει ούτε ο καιρός

Παναθηναϊκός : Δεν τον πάει ούτε ο καιρός

Έχει που έχει τα δεκάδες προβλήματα να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, έχει και τον... καιρό αντίπαλο.

Έχει που έχει τα δεκάδες προβλήματα να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, έχει και τον… καιρό αντίπαλο. Τη στιγμή που μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο σύλλογος αναζητεί χρήματα ακόμα και για τη διαμονή του στη Λιβαδειά και σκέφτονταν να πάνε αυθημερόν για το σημερινό παιχνίδι, ήρθε η βροχή να τους κρατήσει ακόμα ένα βράδυ εκεί.

Υπερβολικά τα όσα ειπώθηκαν φυσικά για τα χρήματα της διαμονής, αφού ο Παναθηναϊκός είχε λεφτά να πληρώσει ξενοδοχείο, όπως έχει να πληρώσει και τη σημερινή του διαμονή. Ωστόσο καθόλου υπερβολικό δεν είναι το γεγονός ότι ο καιρός δεν… υποστηρίζει ιδιαίτερα τους πράσινους.

Είναι πρόσφατες, άλλωστε, οι μνήμες απ’ όσα συνέβησαν στη Λαμία στο ματς του Κυπέλλου. Εκεί όπου το χιόνι είχε καλύψει τα πάντα, ο διαιτητής δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει την αναμέτρηση, αλλά το έκανε βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ακριβά εκείνη την κακοκαιρία, χάνοντας με 4-1 στον… χιονοπόλεμο της Λαμίας. Και επί της ουσίας χάνοντας και την πρόκριση, αφού δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα βρήκε και πάλι αγωνιζόμενο τον Παναθηναϊκό. Σε μια μέρα που δεν υπήρξαν προβλήματα στα άλλα ματς, ούτε στο Ξάνθη – Πλατανιάς, ούτε στο Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος, στη Λιβαδειά άνοιξαν οι ουρανοί. Και ο διαιτητής Ευαγγέλου χρειάστηκε δέκα λεπτά για να στείλει οριστικά τις ομάδες στα αποδυτήρια και να αποφασίσει πως δεν μπορεί να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας σε τέτοιο γήπεδο.

Άργησε λίγο να το καταλάβει, αλλά διαπίστωσε πως η μπάλα δεν κυλούσε και πως το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο για να τραυματιστούν σοβαρά οι ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ